Vrij ademen.

Traditionele positioneringsvesten zijn vooral gericht op het ondersteunen van de torso. Hierbij wordt vaak een compromis gesloten tussen ondersteuning en comfort.

Het FLO2-vest van Posigo maakt hierop een welkome uitzondering: Door het innovatieve FLO2-systeem wordt de gebruiker niet langer belemmerd in de ademhaling, terwijl maximale ondersteuning gegeven wordt.

Altijd de juiste pasvorm.

De FLO2-vesten zijn leverbaar in Extra Small, Small, Medium (M/F), Large (M/F).
Zo wordt voor elke client-specifieke morfologie een perfect passende oplossing geboden.

Comfortabel
Naast de flexibiliteit voor de ademhaling biedt de FLO2 comfort en ondersteuning wanneer de contouren van het lichaam afwijken van de standaard BMI of houding.

De 2 onafhankelijke polsterdelen vormen met het lichaam mee waardoor het vest geen belemmering vormt tijdens het gebruik. Men ervaart het als een ondersteuning die niet wordt gevoeld en zo vrijheid biedt voor de gebruiker.
Anti-Slip
De binnenzijde is op strategische punten voorzien van een anti-slip patroon wat ervoor zorgt dat het vest altijd in de goede positie blijft.
Magnetische riemen
In de riemen zijn handige magneetjes verwerkt waarmee de riemen tijdens het in- en uitstappen aan het frame van de rolstoel kunnen worden bevestigd.
Previous
Next

Dealers

Het positioneringsmateriaal van Posigo is uitsluitend leverbaar via professionele dealers.

Therapeuten

Aanvullende informatie voor ergo- en fysiotherapeuten. 

Gebruikers

De Posigo hulpmiddelen zijn ontworpen met de gebruiker als uitgangspunt.