Modulaire 4-in-1 oplossing.

De positioneringsgordel van Posigo mag met recht revolutionair genoemd worden. En dat is niet alleen vanwege de unieke draaiknoppen voor fijnafstelling; De vele configuratie mogelijkheden maken deze gordel de meest veelzijdige op de markt.

1: Draaiknoppen voor fijnafstemming
De individueel te bedienen draaiknoppen geven flexibiliteit, zodat de gordel - tijdens het gebruik - aan beide kanten losser of strakker afgesteld kan worden voor optimale ondersteuning en balans. Ook in asymmetrische zithouding.

De knoppen zijn zodanig geplaatst dat ze door zowel de gebruiker als de therapeut te bedienen zijn.
Meer specificaties
2: Wisselbare sluiting
De positioneringsgordel is veelzijdig te modificeren naar de zorgbehoefte van de gebruiker.

Het aanmeten van de gordel is relatief eenvoudig. Diverse typen sluitingen (quick-release knop en pin-sluiting) zijn optioneel leverbaar. Zo is er altijd een configuratie die optimaal toegepast is op de gebruiker.
Meer specificaties
3: Afneembare 4-punts bevestiging
De optionele 4-punts bevestiging geeft extra fixatie voor gebruikers die hier behoefte aan hebben. De riemen zijn verstelbaar voor extra support op de gewenste plek en zijn eenvoudig aan te brengen.

De 4-punts riemen zijn desgewenst na te bestellen.
Meer specificaties
4: Altijd de juiste maat
Voor elke morfologie is een passende maat verkrijgbaar. De positioneringsgordel is leverbaar in de maten XS, S, M, L en XL. Dit gecombineerd met de fijnafstemming zorgt ervoor dat de gordel altijd perfect past.
Meer specificaties
Vorige dia
Volgende dia

Perfect in balans.

De positioneringsgordel is ontwikkeld door een team van ergotherapeuten, product designers en revalidatie-specialisten, met de gebruiker als uitgangspunt. Tijdens de ontwikkelingsfase werd ieder prototype uitvoerig in dagelijkse situaties getest. Met de daardoor verkregen feedback is de gordel stap na stap geperfectioneerd.

Dit heeft uiteindelijk geleid tot een revolutionair systeem waarbij autonomie, gebruiksgemak en comfort centraal staat.

Kwaliteit
Voor de productie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De gordel is maatvast, slijtbestendig en afwasbaar. Alle componenten voldoen aan de geldende internationale ISO/CE/MDR normen.

Door de lange levensduur en recyclebare onderdelen is de positioneringsgordel zeer duurzaam in het gebruik.
Techniek
Baanbrekende innovatie is het kenmerk van de positioneringsgordel. Ieder onderdeel is uitvoerig getest onder de geldende MDR normering op duurzaamheid, sterkte en veiligheid.
Doordachte features
Ieder element is vanaf de basis ontworpen. Zo zijn in de polstering van de gordel handige magneten verwerkt. Dit maakt het in-en uitstappen van de rolstoel een stuk gemakkelijker.
Configuraties
Een veelzijdigheid aan accessoires, sluitingen en toepassingen maakt deze positioneringsgordel de ideale oplossing voor iedere rolstoelgebruiker.

De gordel kan hiermee door de therapeut in vele configuraties en maatvoeringen afgestemd worden op de specifieke situatie van de gebruiker.

De losse accessoires zijn eenvoudig na te bestellen.
Vorige dia
Volgende dia